Lasten luontoelämys saaristoympäristössä

Haluatko kokea luontoelämyksen Pellingissä yhdessä ystäväsi kanssa, perheesi kanssa tai ehkä vain kaksin Gunnelin kanssa? Haluatko nähdä metsän, luonnon, maatilan askareet ja riistanhoidon uudesta näkökulmasta? Tai vain nauttia rauhasta levollisessa ja parantavassa ympäristössä! Yhdessä löydämme retkiohjelman, joka sopii juuri sinulle ja seurueellesi!

Gunnel on pesunkestävä saaristolainen ja hän asuu Smeds-kotitilallaan Söderbyn kylässä Suur-Pellingissä. Smedsin maatilalla viljellään viljaa, perunaa, marjoja, omenoita ja paljon muuta. Gunnel liikkuu usein luonnossa ja hänellä on jännittäviä tarinoita kerrottavanaan maanviljelystä tänään ja ennen vanhaan sekä kaikesta saaristossa löytyvästä isosta kuin ihan pikkuruisestakin. Tämän aidompaa tuskin voi olla elämä keskellä luontoa! Anna kaiken upean ympärillämme innostaa lapsiasi!

Elämykseen osallistujat ovat vakuutettuja. Gunnel suosittelee pukeutumaan metsässä samoilua varten (tukevat kengät ja raapivilta oksilta, punkeilta ja kylmältä sekä sateelta suojaavat vaatteet). Ota retkelle mukaan iloista mieltä ja uteliaisuutta!

Varaa elämysretki alla olevalla lomakkeella. Anna retken ajankohdalle kaksi sopivaa vaihtoehtoa. Gunnel vahvistaa sinulle kumpana ajankohtana retki voidaan toteuttaa. Varaa elämysretki vähintään 10 päivää ennakkoon. Voit myös varata soittamalla 050 526 8426.

Sisältö

  • vaellus osallistujien tahdissa
  • leikkejä/tehtäviä
  • tietoa sekä piknik

 

Aika:
noin 1,5 tuntia/seikkailu

Paikka:
Smedsin maatila, Söderby, Pellinki (Porvoo). Lähtö Eidiksentie 74 tai sovitusta paikasta.

Hinta:
1–2 lasta: 19€/lapsi
3–5 lasta: 17€/lapsi
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutapa:
Laskulla ennakkoon. Mahdollisuus osamaksuun kahdessa erässä.

 

Varaa retki

    Gunnel ottaa yhteyttä kun varauksesi on lähetty hänelle.