Saariston makuja Pellingissä

Paikallinen makuvalikoima sekä saaristoluonnon ruokavarasto ja tunnelma! Opastettu retki luonnon helmaan, jossa käytämme kaikkia aistejamme ja koemme paljon kaunista seikkailun lomassa! Tämä makuseikkailu sopii aikuisille ja nuorille aikuisille. Tietoa metsästä, luonnosta, viljelystä ja riistanhoidosta levollisessa ja rauhallisessa ympäristössä! Maistamme Pellingin makuja.

Gunnel on pesunkestävä saaristolainen ja hän asuu Smeds-kotitilallaan Söderbyn kylässä Suur-Pellingissä. Smedsin maatilalla viljellään viljaa, perunaa, marjoja, omenoita ja paljon muuta. Gunnel liikkuu usein luonnossa ja hänellä on jännittäviä tarinoita kerrottavanaan maanviljelystä tänään ja ennen vanhaan sekä kaikesta saaristossa löytyvästä isosta kuin ihan pikkuruisestakin. Tämän aidompaa tuskin voi olla elämä keskellä luontoa! Anna kaiken upean ympärillämme innostaa!

Elämykseen osallistujat ovat vakuutettuja. Gunnel suosittelee pukeutumaan metsässä samoilua varten (tukevat kengät ja raapivilta oksilta, punkeilta ja kylmältä sekä sateelta suojaavat vaatteet). Ota retkelle mukaan iloista mieltä ja uteliaisuutta!

Varaa elämysretki alla olevalla lomakkeella. Anna retken ajankohdalle kaksi sopivaa vaihtoehtoa. Gunnel vahvistaa sinulle kumpana ajankohtana retki voidaan toteuttaa. Varaa elämysretki vähintään 10 päivää ennakkoon. Voit myös varata soittamalla 050 526 8426.

Sisältö

  • vaellus osallistujien tahdissa
  • leikkejä/tehtäviä
  • tietoa
  • piknik

 

Aika:
noin 1,5 tuntia/seikkailu

Paikka:
Smedsin maatila, Söderby, Pellinki (Porvoo). Lähtö Eidiksentie 74 tai sovitusta paikasta.

Hinta:
1–10 henkilöä: 28€/hlö
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutapa:
Laskulla ennakkoon. Mahdollisuus osamaksuun kahdessa erässä.

 

Varaa retki

    Piknik-korin sisältö (valitse yksi vaihtoehto)
    ainoastaan makeaaainoastaan suolaista, lihaa ja kalaaainoastaan kasvisruokaasekä suolaista että makeaa

    Gunnel ottaa yhteyttä kun varauksesi on lähetetty hänelle.