Uutta

Omenatarhan retki!

Kesäkuun alussa sinulla on mahdollisuus retkeen kukkivaan omenatarhaan Smedsin tilalla Pellingissä! Sisältyy myös piknikin paikallisilla tuotteilla. Ota yhteyttä Gunneliin ja sovi ajankohta!

Drive in-myynti!

11-13.4 klo 12.00-14.00

Smedsin tilalla

(Uudisrakennuksesta, osoite: Vanha Söderbyntie 30/Målasvikintie).  Omenamehu, Saaristolaislimonadia, leipiä tilan raakaaineista, Pellinkiläistä hunajaa (Johan Gustavsson)

Maksutavat: lähimaksu, käteismaksu tasarahalla tai maksu tilille

Makuja Smedsin tilalla, Pellinki

Smakresan

Talven aikana olen kehitellyt uutta tuotetta. ”Saariston makumatka” on elämys ja tilatuote joka tilataan etukäteen 1–10 henkilölle. Makumatka tarjoaa makunautintoja ruokavuoden joka vuodenajalta.

Kaikki tuotteet liittyvät tavalla tai toisella Smedsin tilaan Pellingissä. Makumatka tapahtuu Smedsin tilan isotuvassa ja Gerda Englund on matkalla mukana! Makumatka kestää noin 1–2 tuntia riippuen ryhmän koosta. Hinta per henkilö 30€. Myös tämäkin tuote voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Myyntikoju Kesätorilla

Gunnel Englund på Pellinge Sommartorg

Uutta kesälle 2019 on myyntipuoti Pellingin kesätorilla, jossa myyn tilan tuotteita.
Voit maksaa pankkikortilla.

Kesätori on avoinna 25.5. alkaen joka lauantai normaalisti klo 9–12 sekä heinäkuussa keskiviikkoiltaisin. Juhannuksena kesätorilla on poikkeava aukioloaika, kuten myös parina muuna viikonloppuna kesäsesongin aikana.

Pellingin kesätori