Skärgårdens smaker

Lokalt smakförråd kopplat till skärgårdsnaturens skafferi och stämning! Ledd utfärd i naturen där vi använder alla sinnen och upplever det fina i äventyrets tecken! Det här är ett smakäventyr som passar vuxna och unga vuxna. Ni får en inblick av skog, natur, odling och viltvård i en avslappnad och lugn atmosfär! Vi smakar på Pellinges skafferi.

Gunnel är en "tvättäkta" skärgårdsbo som lever på hemstället Smeds i Söderby på Stor-Pellinge. Smeds är ett jordbruk där det odlas säd, potatis, bär, äpplen och mycket mer. Gunnel rör sig mycket i naturen och har spännande historier att berätta både från jordbruket nu och förr samt om allt stort och pyttesmått som finns i skärgården. Mera äkta än så här kan det inte bli när man lever tillsammans med naturen! Låt er bli inspirerade av allt det fina runt omkring oss!

Deltagarna i upplevelserna är försäkrade. Gunnel rekommenderar klädsel enligt vistelse utomhus i skogsnatur (stadiga skodon, kläder som skyddar mot grenar som kan rispa och som försvårar fästingbett samt som skyddar mot kyla och eventuellt regn). Gott humör och nyfikenhet medtages på färden!

Du kan boka utfärden med att fylla i formuläret här nedan. Ge två alternativ för lämplig tidpunkt. Gunnel bekräftar vilkendera tidpunkt äventyret kan genomföras. Boka äventyret minst 10 dagar på förhand. Du kan också boka genom att ringa 050 526 8426.

Innehåll

  • vandring i deltagarnas takt
  • lekar/övningar
  • information
  • picknick

 

Tid:
ca 1,5h/äventyr

Plats:
Smeds gård, Söderby, Pellinge (Borgå). Start från Eidisvägen 74 eller enligt överenskommelse.

Pris:
1-10 personer 28€/person

Priserna inklusive mervärdesskatt.

Betalning:
Enligt faktura på förhand. Möjlighet att dela upp betalningen i två rater.

 

Boka utfärd

    Picknick-korgens innehåll (välj ett alternativ)
    enbart söttenbart salt, kött och fiskenbart vegetarisktbåde salt och sött

    Efter att du har skickat din bokning tar Gunnel kontakt med dig.