Makuja Pellingistä

GUNNEL ENGLUND

Haluatko ostaa tuotteitani?

MYYNTIPISTEET JA KESÄTORI

MYYNTIPAIKAT

TULE KÄYMÄÄN SMEDSIN TILALLA

Vieraile aidolla maatilalla Pellingin saaristossa!
GunnelEnglund
Saariston ilmasto ja maaperä maistuvat tuotteissani!

MINUSTA JA SMEDSIN TILASTA

Nimeni on Gunnel Englund ja olen mielestäni ”pesunkestävä” saaristolainen!
Smeds oli alun perin valtion omistama kruununluotsin tila. Siitä maksettiin arentia eli vuokraa ja arentilaisella eli vuokra-tilallisella oli myös mahdollisuus lunastaa tila itselleen. Isoisäni isoisä, Anders Gustav Andersson onnistui lunastamaan tilan 1872, joten olen siis tilan viidettä sukupolvea.

Tänä päivänä tilalla harjoitetaan metsätaloutta, maanviljelyä, tilan raaka-aineiden jalostusta sekä maatilamatkailua.

Jalostan oikeastaan kaiken minkä kasvatamme tilalla. Marjoista teen hilloja ja mehuja ja omenoista omenamehua ja glögiä. Viljatuotteista tehdään hiutaleita, jauhoja ja leipää.

Metsä on sieluni ja maanviljely sydämeni! Meri taas toimittaa keuhkojeni virkaa!

UUSI ELÄMYS!

Pellingin makuja kaikilta vuodenajoilta.

UUTISIA

Drive in-myynti!

11-13.4 klo 12.00-14.00 Smedsin tilalla (Uudisrakennuksesta, osoite: Vanha Söderbyntie 30/Målasvikintie).  Omenamehu, Saaristolaislimonadia, leipiä tilan raakaaineista, Pellinkiläistä hunajaa (Johan Gustavsson) Maksutavat: lähimaksu, käteismaksu tasarahalla tai maksu tilille

0
Pop-up ravintola 7.7.2019

Sunnuntaina 7.7. klo 12-15 pidän yhdessä Marie Kellgrenin kanssa Pop-Up ravintolan Skärgårdshemmet nuorisoseurantalolla. Samoissa tiloissa voi myös tutustua valokuvanäyttelyyn. Kaikki tämä samana päivänä kuin Lantloppis -kirpputori. Linkki Skärgårdshemmet nuorisoseuran sivuille Lue lisää kirppiksestä

0
Omenapuut kukkivat aivan kohta

Omenapuiden kukintaa on odotettavissa reilun kuukauden sisään, eli touko-kesäkuun vaihteessa. Tulen järjestämään kukinnan tiimoilta ohjelmaa. Seuraa fb:ssä!

0